back to homepage

Pieter Tuinstra - creatief intitiatiefnemer


Heb 12 jaar bij reclamebureaus in Amsterdam en Noord-Nederland, velerlei klanten communicatie-advies gegeven. Daarna meer de marketing-kant op gegaan. Gewerkt als marcom-adviseur bij bedrijven en (zorg)instellingen. Full- of parttime, vast, tijdelijk of interim, en ook freelance.

Ik analyseer, adviseer, coördineer en realiseer. Dus niet alleen rapporten opstellen en aansturen, maar ook ontwerp, webbouw of tekstschrijven. Altijd een voorliefde voor "not just" reclame gehad : direct marketing toen het nog in de pubertijd zat en internet vanaf de kinderschoenen. Ben gefascineerd door vruchtbare combinatie van technologie en creativiteit, maar merk vaak dat de samenwerking tussen creatieven en techneuten beter kan (of moet). Een uitdaging dus! En voor mij aanleiding om meer en meer "hybride" te worden. Zodat ik met alle specialisten in de marcom op z'n minst kan meepraten. En te groeien in wat ik ben, een (creatieve) generalist.

Nice to meet you !    Pieter Tuinstra


 
sommigen zeggen creabea, anderen denken er het hunne van. De meesten weten van niks, maar spreek ik ze, dan voelen ze wel aan dat er iets is. Iets dat ik weet en zij niet of nog niet. Iets dat ik zie en zij niet of nog niet. Naar me luisteren en me vertrouwen: als ze dat iets oplevert ben ik spekkoper.